Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Најдобрите танци на заразната Panda од Desiigner

Видео: Најдобрите танци на заразната Panda од Desiigner

panda dance

Panda е најслушаниот хит во последните месеци и раперот Desiigner предизвика нова атракција на социјалните мрежи со неговото „панично“ танцување. Од него инспирација добија многу талентирани танчери кои изведоа свои кореографии на заразната песна Panda, па во продолжение ви препорачуваме да ги погледнете најдобрите пет.