Tuesday, May 26, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈАКосмосНајдобрите фотографии од соларната еклипса

Најдобрите фотографии од соларната еклипса

599bccb63dda6_SIJSp7Ur__700

Жителите на САД на 21 август имаа можност да бидат сведоци на соларна еклипса која за жал беше видлива само  од Американскиот континент, но оние што трагаат по добра фотографија знат како да ги искористат оние 10 минути колку што траеше помрачувањето за да направат добра фотка и да ја споделат со интернетот.

Погледнете ги најдобрите фотографии.

599bcbcb55eb1_ibua8kt776hz__700 599bcbd91a97d_rWEvMMur__700 599bcbd315790_o4ew8mjaw5hz__700 599bcbe54926c_KHSLilO__700 599bcbf2d95d5_j62qq9wnw5hz__700 599bcbf7b77d5_cgfn9i11c6hz__700 599bcc54e34e8_DBLiiPHr__700 599bcce631f86_bYxqciJr__700 599bcd43d2f45_5el0ahv4l5hz__700 599bcde388c0a_36548067642_3bd85e2660_o__700 599bda01bcae4_20988461_10155857713551336_6979309011379859635_o__700 599bdaa16c98a__700 599bdbf575802__700 599be04cb97a4_36678073546_321e0eff47_k__700 599be45be09dc_ndNDLyR__700 599be45c36ba6_35886308104_6c8a2ffdce_o__700 599be103b8309_36330736790_dec558cd99_o__700 599d1b65d46b3_kxy4bz4mz4hz__700 20953390_10154928724268951_6627928985781226175_n-599bcd891b760__700 21082184_10159161685470361_510060231_o-599d40044ef83__700 BYELIo9D_3a-png__700 BYEm44CgU6o-png__700 BYENfThHpvl-png__700 BYEW_PeH546-1-png__700 BYEZql6h_Ao-png__700 BYFIZrkDhcb-png__700 BYFkI-MjzJf-png__700 BYFN90SF7LH-png__700 BYFObKEAkz1-png__700 BYFR53HAJK2-png__700