Sunday, Jun 24, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноНајчудното видео за август – Покемони играат на Straight Outta Compton

Најчудното видео за август – Покемони играат на Straight Outta Compton

Јапонската аниме култура е тешко да се објасни и дешифрира со многу бизарни моменти кои на остатокот од светот не му се лесни за преџвакување. Сега од Јапонија доаѓа уште еден многу бизарно видео во кое Покемони кои наликуваат на Пикачу играат на песната Straight Outta Compton од N.W.A и тоа пред претежно детска публика. Генгста рапот тешко дека во остатокот од светот добро би прошол за забава на најмладите, но тоа во Јапонија не е ништо необично, па погледнете и сами.