Thursday, Apr 19, 2018
HomeИздвојувамеНадреален фото-реализам од Иван Хо

Надреален фото-реализам од Иван Хо

Чаша вино, прекрасно куче, тегла нутела се само дел од цртежите кои 31-годишниот Иван од Сингапур успеал да ги долови. Тој никогаш нема посетено уметничко школо што го прави овој уметник уште поспецифичен.

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-1

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-2

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-3

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-4

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-5

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-6

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-7

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-8

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-9

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-10

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-11

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-12

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-13

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-14

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-15

photorealism-drawing-wood-ivan-hoo-16