Saturday, Apr 21, 2018
HomeИздвојувамеНа врвот на најимпресивните места на светот

На врвот на најимпресивните места на светот

Прекрасни фотографии фатени од места каде што секој љубител на височина треба да ги посети. Каква е глетката од врвот на најпознатите знаменитости на светот?

Пирамидите Гиза, Египед
Giza Pyramids, Egypt
Ајфелова кула, Франција
Eiffel Tower, Paris, France
Empire State Building, Америка
Empire State Building, USA
Бурј Калифа, Дубаи
Burj Khalifa, Dubai
Шард, Лондон, Англија
Shard, London, England
Водопадите Ниагра, Скајлон, Канада
Niagara Falls from the top of Skylon Tower, Canada
Статуа на Исус Христос, Рио де Женеиро, Бразил
Christ Redeemer statue, Rio de Janeiro, Brazil
Голден Гејт, Сан Франциско, Америка
Golden Gate Bridge, San Francisco, USA
Кинескиот Ѕид, Кина
Great Wall of China, China
Врвот на светот, Монт Еверест, Непал
top of the World – Mount Everest, Nepal