Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиMythbusters по 15 години ставаат крај на шоуто

Mythbusters по 15 години ставаат крај на шоуто

Омилените ТВ научници и инжинери по 15 години на емитување на Discovery ќе и стават крај на култната емисија Mythbusters. Џејми Хајнеман и Адам Севиџ пренесоа дека во сите сезони на шоуто се обидувале да применат што е можно поатркативни и невообичаени експерименти и рушења на митови, но време е да се повлечат од проектот без оглед што се многу емотивно приврзани. Финалната емисија ќе се емитува на 16 октомври следната година. BUSTED.