Sunday, May 20, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаМухамед Зекири: „ Бандо криминална каде да ви ги уплатам парите од СОРОС?“

Мухамед Зекири: „ Бандо криминална каде да ви ги уплатам парите од СОРОС?“

zekiri

„Криминална бандо ВМРО-овска, дај не трошете за принт и тонер и вака ГРАТИС реклама да ми правите.
Каде да ви уплатам од парите од СОРОС да допринесам во кампањава. Денеска низ Чаир и ТВ ШЕЊА каде работам летоциве ги фрлале.“- стои во статусот на социјалната мрежа Фејсбук на новинарот Мухамед Зекири.

13278029_936018576518397_917505041_n