Sunday, Jun 17, 2018
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласМотивационо видео: Борејќи се за својата пасија!

Мотивационо видео: Борејќи се за својата пасија!

davin

Фотографирањето и снимањето се пасијата на Давин Грахам кој иако многу луѓе мислат дека работата му е лесна
и многу забавна, за забавата до некаде и е точно но да се будите наутро пред сонцето, да пешачите повеќе од 30 километри, да плива цел час, се со цел да стигнете до одреденото место за снимање кое одзема само 3 секунди а завршува како дел од видео од 3 минути?!

Дефинитивно не лесно, но тоа што многу неможат да го прават истото го мотивирало Давин да се бори уште повеќе
за својата пасија!