Wednesday, Apr 25, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеМостот „Гоце Делчев“ овој викенд делумно затворен

Мостот „Гоце Делчев“ овој викенд делумно затворен

Од град Скопје соопштија дека викендов мостот „Гоце Делчев“ како и дел од булеварот ќе биде делумно затворен, односно ќе има привремен сообраќаен режим со соодветна патна сигнализација поради извршување на градежни активности, па затоа од возачите се бара внимание и трпеливост на оваа траса.