Saturday, Jun 23, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноМодните моменти на војвоткта Кетрин кои се „копии“ на стилот на принцезата Дијана

Модните моменти на војвоткта Кетрин кои се „копии“ на стилот на принцезата Дијана

03

Стилот на припадниците на кралското семејство секогаш бил под лупата на модните критичари, бил осудуван а неретко и споредуван. Стилските избори на војвотката Кетрин честопати се споредувани со модните парчиња кои ги носела принцезата Дијана за важни настани.

Погледнете ги сличностите во стилот на двете модни икони во кралското семејство.

01 02 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 16 20 21 22 23