Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМетео: Заоблачување за последниот работен ден

Метео: Заоблачување за последниот работен ден

Последниот ден од работната недела ќе биде одбележан пред се од облачно време со ниски температури и висока влажност на воздухот. Утринските температури на ниво на република ќе се движат од -1 до 4 степени, а во текот на денот максимумот ќе достигне 10 степени. Денес исто така ќе има и засилен ветер, а на одредени места низ државата има и можности за дожд.