Monday, Mar 19, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Топол сончев ден

МЕТЕО: Топол сончев ден

meteo soncevo jako leto (1)

Високите температури ќе се задржат и во текот на денешниот ден со силно сонце. Утрото ќе биде во знак на позитивните температури до 15 степени, а сончево ќе биде и во текот на целиот ден со максимални 28 степени како републички просек.