Tuesday, Jul 7, 2020
HomeДЕНЕШНАРепубликаМетео: Топло утро, заоблачување попладне

Метео: Топло утро, заоблачување попладне

Трендот на високи температури ќе продолжи и денес со тоа што ќе го имаме едно од најтоплите утра досега со просечни 10 степени, додека пак попладне иако сонцето ќе се засилува за достигнување на максимални 24 степени, сепак ќе има одредена доза на облачност која нема да биде доволна да го расипе времето, но ќе биде најава за дождлив викенд.