Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Стабилизирање на времето, но ниски температури

МЕТЕО: Стабилизирање на времето, но ниски температури

soncevo i oblaci

Метеоролозите за саботниот ден ни предвидуваат претежно стабилно време, но доста облачно и без можност за високите температури како изминатите денови од 20 степени. Утрото ќе започне мирно со просечна температура до 4 степени, а попладне ќе се израдувате на малку повеќе сонце и температури до 11 степени.