HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Постепено разведрување за сончев ден

МЕТЕО: Постепено разведрување за сончев ден

Последниот работен ден за оваа седмица ќе помине во знак на постепено разведрување па така наутро ќе имаме мала заоблеченост со пониски температури кои ќе изнесуваат под 10 степени, а веќе кон пладне ќе „излезе“ сонцето со поведро и потопло време за максимални 16 степени како просек на републичко ниво.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com