Sunday, Jun 24, 2018
HomeДЕНЕШНАМЕТЕО: Облачен ден со засилен ветер

МЕТЕО: Облачен ден со засилен ветер

meteo oblacno

Првиот ден од новата работна недела ќе не дочека со доста облачно време и засилен ветер. Утринските температури ќе се движат до 5 степени, а попладне не очекува слична состојба со облачноста без можност за посилно сонце, па затоа и температурите ќе го достигнат својот максимум на 14-от степен како републички просек.