Thursday, Mar 22, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Не се опуштајте, не очекува заладување

МЕТЕО: Не се опуштајте, не очекува заладување

Веќе сме на средина на неделата, а до денес се променија неколку временски услови. По вчерашниот топол и сончев ден, денеска не очекува мало заладување и заоблачување со минимални услови за врнежи од дожд. Републичкиот просек во текот на утрото ќе се движи од 4 до 8 степени, додека попладне максимумот ќе достигне до 11 степени со висока влажност на воздухот и послаб ветар.