Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАМетео: Мала утринска облачност за екстра топло попладне

Метео: Мала утринска облачност за екстра топло попладне

soncevo lisja suma2

Утрото ќе помине со мала облачност и променливо време што секако нема силно да се одрази на температурите и тие брзо ќе се накачуваат, па така веќе попладне ќе има силно и стабилно сонце со доста високи температури чиј максимум ќе достигне 37 степени.