Monday, May 21, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Дождот ќе продолжи денес, расчистување подоцна

МЕТЕО: Дождот ќе продолжи денес, расчистување подоцна

dozd cador esen

Четврточниот ден ќе помине во знак на врнежите од дожд кои нема да бидат премногу интезивни и веќе попладне состојбата ќе се расчитува и ќе се разведрува. Наутро бидете подготвени на пониски температури до 3 степени, а попладне нешто потопло до 11 степени.