HomeДЕНЕШНАСветМеланија, новата владетелка на Белата куќа, пречекана од Мишел Обама

Меланија, новата владетелка на Белата куќа, пречекана од Мишел Обама

По изборите испочитувана е и традицијата за средба на актуелната прва дама Мишел Обама која и посака добредојде на Меланија, сопругата на Доналд Трамп, кој по преземање на функцијата претседател на САД ќе влезе во Белата куќа како нова прва дама.

На овој начин таа однпред е запознаена со обврските и начелата кои ги носи нејзината функција. Без оглед што фамилиите Обама и Трамп беа политички спротиставни мора да се изврши мирна транзиција на власта. Разговорот меѓу двете дами не беше јавно достапен за медиумите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com