Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСЕкимМед на рани – Природен лек за лузни и исекотини

Мед на рани – Природен лек за лузни и исекотини

Медот е еден од најкорисните природни продукти кој е корисен за здравјето, но во последно време се поголем број на болници во Америка го користат и за директен третман на рани на телото, како и за пост изгореници и резултатите се фантастични.

honey

Пациентите во медицинскиот центар Фресно добиваат необичен третман за отворените рани, гребаници и изгореници со природен Манука мед направен од пчели кои запрашуваат многу специфични растенија. Овој мед се користи и за третирање на лузни од хируршки зафати, рани предизвикани од болести и исекотини.