HomeМаркетинг

Страничен банер – 200 ЕУ  / 250 ЕУ во специфична категорија

Топ / панорама / хеадер банер – 250 ЕУ насловна / 350 ЕУ во специфична категорија

Popup банер – 400 ЕУ

Двоен топ/ панорама / хеадер банер – 400 ЕУ насловна / 500 ЕУ специфична категорија

Позадина / бекграунд банер / брендирање – 500 ЕУ (само насловна) 550 ЕУ сите категории

Take over банер – 1000 ЕУ

Попусти за плаќање однапред:

  1. 2 месеци -30%
  2. 3 месеци -40%
  3. 4 +месеци -50%

Додатоци:

  1. Промотивен текст 1000 ден.
  2. Промотивни текстови во хронологија (3) 2000 ден.
  3. Видео 3000 ден.
  4. Спонзорирана вест на Facebook 1000 денари за 5 дена

Напомена

  1. Цената е без ДДВ
  2. Износот е за 1 месец услуга (30 календарски дена)
  3. Цената е предмет на промена, меѓутоа не се однесува на веќе склучен договор

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com