Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФилмМарк Хамил повторно ќе биде Џокерот во The Killing Joke

Марк Хамил повторно ќе биде Џокерот во The Killing Joke

Легендарниот актер Марк Хамил повторно ќе го позајми гласот за толкување на Џокерот во новиот анимиран филм The Killing Joke кој ќе биде реализиран според истоимениот стрип.

The Killing Joke

Оваа приказна за Бетмен и Џокер е една од најпочитуваните меѓу фановите бидејќи открива доволно детали за карактерот на двајцата протагонисти, до кој степен се подготвени да ги реализираат своите цели и која граница не можат да ја преминат. Панелите на The Killing Joke се надеваме дека успешно ќе ги пренесат аниматорите, а за толкување на улогите се уште не се познати главните актери.