Monday, Mar 19, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаМалолетна скопјанка пријавена за исчезната

Малолетна скопјанка пријавена за исчезната

policija

Малолетна девојка од скопски Сарај, на возраст од 17 години пријавена за исчезната.

Според раскажувањето од страната на нејзиниот татко А.И(53), кој случајот го пријавил во полициска станица. Вели дека девојчето излегло од домот во 6 часот утрото и од тогаш тој нема претстава каде може да биде неговото дете.

Таткото случајот го пријавил во 20:30 часот, кога веќе со паника почнал да размислува каде е можно да биде, па одлучува да оди во полицја и да ја пријави керка си како исчезната.

Од МВР известуваат дека се трага по малолетната девојка.