Friday, Dec 8, 2017
HomeАНТИСТРЕСХуманостМакедонија донира: Досега собрани 5.000.000 денари преку 143-400

Македонија донира: Досега собрани 5.000.000 денари преку 143-400

baraj_me

Вкупно пет милиони денари или околу 81.300 илјади евра се собрани досега од телефонскиот број за донации за жителите кои настрадаа во тешкото невреме кое го зафатија Скопје и регионот, потврдуваат од Црвен крст.

Телефонскиот број 143-400 беше отворен вчера на пладне и ќе биде во функција и наредните неколку дена.