HomeРЕФЛЕКТОРФилм„Мајката на змаевите“ во филмот за Хан Соло

„Мајката на змаевите“ во филмот за Хан Соло

emilija-klark

Емилија Кларк, позната по улогата на Денерис Таргарјен во серијата „Game of thrones“. На тој начин Емилија ќе се најде пред камерите заедно со Ајден Еренрајх и Доналд Гловер, кој ќе ја толкува улогата на младиот Хан Соло и Ленд Калризијан, во остварувањето кое ќе се занимава со настаните поврзани со двајцата криумчари пред да се приклучат во борбата против Империјата.

Режијата и е доверена на Фил Лорд и Кристофер Милер, а во кино-салите го очекуваме во 2018 година.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com