Thursday, Jul 2, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЛука од “2cellos“ се жени, кум Елтон Џон

Лука од “2cellos“ се жени, кум Елтон Џон

88039abee390cfc64e7f64835e1ad9be

Лука Шулич, член на музичкиот состав “2cellos“ наскоро ќе се ожени пренесуваат хрватските медиуми, и изјавија дека кум ќе биде британски музичар Елтон Џон. Лука е во врска со Тамара Загорански од Словенија.

Тамара за “Dnevnik.hr“ потврди дека таа и Лука се свршиле и планираат свадба.

“Кум ќе биде Елтон Џон, бидејќи тој знае дека ќе добие подобар подарок однего отколку ако јас сум неговиот кум. Тогаш нема да добиете ништо. Се тој има пресметано“, изјави колегата на Лука, Стјепан.