Wednesday, Apr 25, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЛетно освежување со Нокаут на плажа Кадмо

Летно освежување со Нокаут на плажа Кадмо

Во организација на Горила Продукција, македонскиот бенд Нокаут ќе одржи концерт на крајот од овој месец, односно 30. јули на Kadmo Beach & Club во Охрид.

Картите се пуштени во претпродажба по промотивна цена од 200 денари и истите можат да се набават во Кадмо Бар и Kadmo Beach & Club.

За најбрзите 100 фанови кои ќе набават билети за концертот, како подарок ќе го добијат албумот „Нокаут 3“ со автограм од фронтменот на групата Никола Перевски.