Saturday, Mar 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаЛедена убавина доловена преку скулптури

Ледена убавина доловена преку скулптури

Уникатниот талент на брачниот пар Пол Десома и Марша Блекер ќе ви го „заледи“ здивот. Убавината на океанот ја пренесуваат преку фасцинантни уметнички дела кои ги нарекуваат „разбранувачки скулптури“.

лед2лед3Кога ќе ги погледнете овие скулптури одблиску, до најситен детал, може да забележите дека се направени од едноставно обично стакло.

лед4лед5