Thursday, Mar 30, 2017
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаЛеден „Стоунхенч“

Леден „Стоунхенч“

5 момчиња од Висконсин прават „Стоунхенч“ од мраз. Ова е прекрасна гледка која се наоѓала на „Рок лејк“ езерото во Висконсин, можела да се види покрај крајбрежниот пат на истото езеро. Погледнете какво ремек дело уништи летниот период!

1

iceh1

iceh3