Monday, Apr 6, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаКристијан Габровски се враќа на сцената со две нови песни

Кристијан Габровски се враќа на сцената со две нови песни

Ристо Бомбата или Кристијан Габровски се враќа на сцената со две нови песни, по деценија ипол. И за двете теми планира да сними спотови, иако нагласува дека во оваа фаза од кариерата не чувствува предизвик да застане пред камера.

Како што пишува Вистина, за овие два проекти Габроски ја доби највисоката парична субвенција во категоријата на ѕвезди на еден од конкурсите за поттикнување на развојот на домашната музика.