Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаКрадци како верверички – Краделе ореви по куќи

Крадци како верверички – Краделе ореви по куќи

Жителите на Неготино остаа без своите ореви, ова е најбизарната информација која денес ќе ја чуете од страна на СВР Велес. Портпаролката Анита Стојковска соопшти дека од три куќи во Неготино биле вкупно украдени 165 килограми и полицијата рабои на пронаоѓање на крадецот кој оперирал по нивните балкони и тераси.