Wednesday, Mar 21, 2018
HomeАНТИСТРЕСЕкимКонечно направена универзална женска вијагра

Конечно направена универзална женска вијагра

Sprout е првата фармацевска компанија која успеа да развие вијагра за жени со што ќе им помогне да се ја вратат желбата за секс и оваа „розева“ пилула се справува со хипокативното нарушување на сексуална активност.

Филбансерин како што е официјалниот назив на женската вијагра е одобрен од Американската агенција за храна и лекови и наскоро ќе се најде на пазарот.