HomeАНТИСТРЕСШтосноКолку поени носи кош од 180 метри? (ВИДЕО)

Колку поени носи кош од 180 метри? (ВИДЕО)

index

Доколку кошевите постигнати во последна секунда од половина терен се импресивни, тогаш како да го наречеме фрлањето на топката во обрачот од 180 метри висока брана? Екипата од „Youtube“ каналот „How Ridiculous“ официјално се запиша во книгата на Гинисови рекорди со погодок од врвот на 180 метри високата Мувзаин брана во Швајцарија.

Она што е посебно импресивно е тоа што за погодок во обрачот им биле потребни само три обиди.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com