Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСХороскопКои се четирите најмоќни хороскопски знаци?

Кои се четирите најмоќни хороскопски знаци?

Прочитајте кои се четирите претставници на природните елементи оган, вода, воздух и земја кои важат за најмоќни знаци во хороскопот:

ОВЕН – Постојано е во движење и е полн со енергија. Никогаш не запира и ако му е здодевно единствено негово решение е да ве избегне и игнорира. Никогаш не се потпира целосно на другите луѓе, туку храбро ги презема работите во свои раце. По секоја цена го остварува тоа што го наумил.

СКОРПИЈА – Иако е лојална, знае во исто време да биде и предавник. Верна е кон оние кои го заслужуваат тоа, но ако некој ја повреди, знае да биде нескротлива, емоционално агресивна и неподнослива. Има одлична развиена интуиција и претсчувствува работи за кои никој не е свесен. Игра итро и информациите грижливо ги крие за да се послужи со нив кога е потребно.

ВОДОЛИЈА – Нејзината моќ потекнува од ладнокрвноста што ја поседува, односно способноста да ги држи чувствата под контрола. Таа е бескрајно љубопитна и се интересира за многу работи. Водолијата е една од најинтелигентните знаци од хороскопот. Самоуверена е и претерано тврдоглава.

ЈАРЕЦ – Факт е дека е супериорен. Оваа негова карактеристика доаѓа од големата самоконтрола и челична истрајност. Позитивната страна е во тоа што прерано созрева и има способност за најдобро размислување од било кој од преостанатите знаци. Динамичноста го води до остварување на целите што дополнително му ја зголемува самодовербата која и без тоа ја поседува премногу.