HomeДЕНЕШНАРепубликаКога се паѓа последниот неработен ден за оваа година?

Кога се паѓа последниот неработен ден за оваа година?

mak-zname

Граѓаните ќе може да искористат уште еден неработен ден до крајот на 2016-та година. Со одлука на влада 8-ми декември, празникот Свети Климент Охридски е неработен за за сите граѓани на Република Македонија. Ова е во согласност со Законот на празниците на Република Македонија, а воедно е и последниот празник за оваа 2016 година. Наредната година имаме многу денови за одмор и продолжени викенди.

Денеска исто така е неработен ден за повеќето граѓани во државната администрација бидејќи е Денот на дрвото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com