HomeГИГА БАЈТСмартфонКој клучен новитет ќе го понуди Galaxy S8?

Кој клучен новитет ќе го понуди Galaxy S8?

samsung-galaxy-note-edge

Samsung Mobile најверојатно целосно ќе се префрли на Edge дисплеите кои се покажаа како многу поуспешни и побарани од корисниците. Токму затоа следните модели на Galaxy S8 ќе имаат Edge дисплеј со тоа што ќе се разликуваат само по големината на екранот, најверојатно со 5.2 и 5.7 инчи. Samsung веќе ги започнал тестирањата на Galaxy S8 за кој ќе се потруди да биде целосно успешен и да нема никакви проблеми како кај Note 7.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com