HomeРЕФЛЕКТОРЛитератураКнигата „ДвОглед“ од поетесата Весна Мундишевска Велјановска ќе се промовира во Новаци

Книгата „ДвОглед“ од поетесата Весна Мундишевска Велјановска ќе се промовира во Новаци

Во рамките на манифестацијата ,,Културно лето Новаци 2015” денеска во Културно-иновативниот клуб во општина Новаци ќе биде промовирана поетската книга „ДвОглед“ од поетесата Весна Мундишевска Велјановска.

Промотор на книгата ќе биде Елизабета Јончиќ, а рецензијата е на Милица Димитријовска – Радевска и Мирјана Стојановска – Палигора.

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com