HomeРЕФЛЕКТОРФилмКинезите направиле своја верзија од филмот „Mad Max“

Кинезите направиле своја верзија од филмот „Mad Max“

1715587736583977209ea2c845328859_v4_big

Познати по „позајмувањето“ на идеи, Кинезите го претставија својот најнов акционен филм познат под називот „Mad Shelia“, комплетен плагијат на остварувањето на Џорџ Милер, „Mad Max: Fury Road“. Судејќи според трејлерот, станува зобр за лошо направен фалсификат кој некако повеќе потсетува на пародија отколку на вистинска акција, но можеби на некој ќе му се допадне и оваа верзија.

Доколку го имате гледано „Mad Max: Fury Road“ тогаш отприлика ќе знаете и што се случува во овој филм. Продуцентите на овој филм отишле чекор понапред. Тие се убедени дека имаат хит пред себе и веќе се подготвуваат за продолженија. Вториот дел би требало да се вика „Mad Shelia: Virgin Road“, а третиот „Mad Shelia: Vengeance Road“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com