HomeГИГА БАЈТХај текКинескиот ZUK покажа транспарентен смартфон

Кинескиот ZUK покажа транспарентен смартфон

Кинескиот стартап ZUK кој има финансиска подршка од Lenovo го прикажа првиот функционален смартфон со екран кој е транспарентен и има совршена видливост на сликата. Ова е само прототип и ZUK се уште не е подготвен да го пласира на пазарот но, штом оваа технологија ќе биде подготвена ќе биде понуден на купувачите.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com