Wednesday, Aug 12, 2020
HomeДЕНЕШНАСветЌерката на Обама фатена со џоинт на фестивал

Ќерката на Обама фатена со џоинт на фестивал

malia obama joint

Ќерките на американскиот претседател Обама осум години успешно избегнуваа било какви скандали и важеа за примерни деца на еден моќен политичар, но штом Малија наврши 18 години таблоидите повеќе не ја „штедат“ и сакаат да ја уловат во незгодни ситуации. Овој пат е снимена на фестивалот Лолапалуза во Чикаго најверојатно со џоинт во раката.

Сепак, тоа не го наруши нејзниот имиџ бидејќи добар дел од јавноста очекува таа да се однесува како тинејџерка, особено што марихуаната во повеќе сојузни држави веќе е легална. Исто така и повеќе републикански политичари изјавија дека воопшто не ги интересира што прават децата на нивните партиски „непријатели“.