HomeДЕНЕШНАПолитикаКатица Јанева повеќе нема да го трпи мобингот, ќе се појави само на пленарна

Катица Јанева повеќе нема да го трпи мобингот, ќе се појави само на пленарна

По пет дена на исцрпувачки прашања и реплики во собраниската комисија за политички систем, специјалната обвнителка Катица Јанева повеќе нема да се појавува бидејќи како што тврди пратениците и вршеле мобинг, а не се разговарало суштински за шестмесечниот извештај.

– Ова веќе е класичен мобинг, јас повеќе не си доаѓам. И јас сум само човек, ќе се појавам само на пленарната седница, рече Јанева.

Еден од примерите за мобинг според Катица Јанева е излагањето на пратеничката Авировиќ кое траеше речиси два часа и се претвори во политички говор наместо прашање за СЈО.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com