Monday, Oct 2, 2023
HomeРЕФЛЕКТОРФотографија (Page 5)

„Dragon Art Kousyuuya“ е мала уметничка продавница во Нико, Јапонија во која уметниците цртаат змејови со водени бои. Секој нацртан змеј е ремек дело на јапонските уметници, погледнете колку прекрасно и лесно изгледа изработката на неверојатните јапонски змејови.

Read More

Челси Крег со фотосесијата на која ги дои своите две малечки ќерки даде силна поддршка за сите мајки ширум светот кои се соочуваат со огромни притисоци доколку ги дојат своите деца во јавноста, а некои од нив добиле и казни и укори од околината полна

Read More

  Изложбата која ги опишува глобализацијата, екологијата и социјланта правда на Недељко Убовиќ, утре ќе биде  во просториите на „Остен“. Со почеток во 12 часот делата на српскиот карикатурист ќе бидат достапни за разгледување на сите посетители заинтересирани за темите од глобализација, социјална правда, екологија, итн. Убовиќ професионално

Read More

  Прекрасната Мерил Монро со вистинско име Норма Џејн, пред да стане привлечен и популарен секс - симбол насекаде во светот, таа имаше само еден маж, а тоа е фотографот и нејзин дечко Андре Де Диенес. Пред многу години, поточно во 1945-та година заљубената двојка отпатувале

Read More

  Бебињата се слатки и неодоливи за секој човек, а посебно за нивните родители. Но колку што се прекрасни и мили, тие знаат понекогаш да ги стават своите родители во незгодна ситуација. Овие форграфии се доказ дека малите деца не знаат кога треба а кога не

Read More

  Задничката соработка на Центарот на култура „Бели мугри“ од Кочани и Домот на културата од Виница „Тошо Арсов“ му ја приреди на Кочани ретроспективната изложба на најуспешните и наградени карикатури од Меѓународниот фестивал на хумор и сатира „Ин Виница веритас“, кој во ноември минатата година се

Read More