Monday, Jul 6, 2020
HomeГОВОРНИЦАИнтервју (Page 2)

Одблиску со Виктор Петрески. Млад автор и  голем вљубеник во пишаниот збор. Неговиот прв роман ,,Од Магла на Jуг до Месечина на Север” создава нови светови. Вас како читатели сосема ненаметливо ве вплеткува во една приказна која ќе ве возбуди. ,,Aко барем една реченица од мојата

Read More