Tuesday, Apr 7, 2020
HomeГИГА БАЈТ (Page 42)

HTC One M9 Plus помоќната верзија на HTC One M9 конечно ќе пристигне во Европа, откако неколку месеци шансата да го користат ја имаа само купувачите во Азија. Со HTC One M9 Plus ќе имате можност да се пофалите со поквалитетен 5.2 инчен Quad HD

Read More

GoPro ја претстави новата акциона камера HERO+ LCD која има далеку пониска цена од претходните модели кои се продаваат за 400 или 500 долари, а е малку поскапа од најосновната камера HERO но, затоа пак нуди тач дисплеј и снимање на Full HD видеа со

Read More

Вработен во операторот Vodafone ја протече информацијата за датумот на продажба на iPhone 6s серијата на смартфони што може да ги потврди плановите на Apple но, и да ги подготви фановите за пласманот во септември. Според протечените информации iPhone 6s смартфоните ќе може да се

Read More

Samsung Mobile е полн со изненадувања оваа година, почнувајќи од обновениот дизај на Samsung Galaxy S6, па се до џокерот наречен Samsung Galaxy S6 Plus кој ќе има поголем дисплеј од првичниот модел со мали измени во хардверот. Според протечените информации и слики Samsung Galaxy S6

Read More