Wednesday, Apr 8, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизам (Page 7)

Концептот на Chevrolet за ултра модерното возило FNR делува како да е превземено директно од сетот на некој научно фантастичен филм на Стивен Спилберг. Вградената технологија сепак, не е така нереална и дава силна надеж дека ќе биде имплементирана во блиска иднина. Со заеднички конструкторски сили

Read More