HomeРЕФЛЕКТОРФилмКајли Куоко зборуваше за своите пластични операции

Кајли Куоко зборуваше за своите пластични операции

Кејли Куоко, не крие дека направила корекции на своето тело – откри дека направила операција на носот и ги зголемила градите, а исто така направила и корекции на кожата на вратот. 30-годишната актерка изјави дека пред неколку години направила мали корекции на носот, а потоа сфатила дека била незадоволна и од изгледот на градите. По операцијата за зголемување на градите сфатила дека ова било најдоброто нешто што го направила до сега за себе.

„Неодамна си ставив филери за линиите на вратот. Колку и да сакаш да се сакаш себеси внатрешно, жалам, ама сакаш и да изгледаш убаво. Сметам дека не треба да направиш пластична операција заради маж или заради некој друг, но ако тоа ти ја зголемува самодовербата, тоа е прекрасно“, рекла Куоко.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com