HomeРЕФЛЕКТОРФилмКајли Куоко зборуваше за своите пластични операции

Кајли Куоко зборуваше за своите пластични операции

Кејли Куоко, не крие дека направила корекции на своето тело – откри дека направила операција на носот и ги зголемила градите, а исто така направила и корекции на кожата на вратот.

„Неодамна си ставив филери за линиите на вратот. Колку и да сакаш да се сакаш себеси внатрешно, жалам, ама сакаш и да изгледаш убаво. Сметам дека не треба да направиш пластична операција заради маж или заради некој друг, но ако тоа ти ја зголемува самодовербата, тоа е прекрасно“, рекла Куоко.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com