HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаКако ви изгледа идејата за живеење во стан од 3,5 квадратни метри?

Како ви изгледа идејата за живеење во стан од 3,5 квадратни метри?

Дизајнери во поттик на мултифункционалност и естетика направија нешто што навидум звучи невозможно но не и неостварливо.

Ви го претставува овој мал стан во срцето на Менхетен кој, попрецизно, зафаќа површина од 3,34 квадратни метри. Благодарение на тајната наречена подвижен мебел, ова живеалиште ги има сите потребни компоненти: спална, гардероба, кујна, бања и место за работа.

Сè уште ви звучи неверојатно? Следнава фотогалерија ќе ве убеди во спротивното.

198 251 345
631533

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com