Thursday, Jul 2, 2020
HomeАНТИСТРЕСЖуркиКако помина журката со Dr. Rubinstein во Епицентар

Како помина журката со Dr. Rubinstein во Епицентар

20727979_1745086572185555_4889974694489908325_n

Вчера клубот Епицентар,лоциран во Градскиот парк, ечеше во хипнотизирачките acid и techno и звуци на феноменалната Марина Рубинштајн заедно со Дијана Ди. Диџеј Рубинштај е родена во Русија, а пораснала во Израел. Од своето деби во 2012, таа постојано настапува во клубови, а годинава првпат настапи на „Сонар фестивал“ заедно со диџеј Марсел Детман.

“Кога музиката е добра ти дозволува да се изгубиш во звуците, да го ослободиш умот и да танцуваш без да размислуваш на ништо. За мене тоа е најубавото чуство, чуство што ми носи апсолутна среќа. ”  – вели Dr. Rubinstein, за која танцувањето претставува вид на медитација и ослободување на духот. Таа ни покажува дека талентот за музика, изборот и умешноста во DJ кабината сѐ уште се препознаваат и се доволни за растот на еден DJ.а секако и за добра журка.

Погледнете каква беше вчерашната атмосфера во Епицентар.

20728064_1745086712185541_1600061658609834082_n 20728087_1745086752185537_7257466749607539864_n 20728139_1745086342185578_8163159412841460973_n 20767826_1745086385518907_7313329172657175683_n 20768273_1745086448852234_6628750504721187562_n 20840651_1745086642185548_170544053031587042_n